24. nov. 2008



Aftenposten melder at kun hvert fjerde barn blir slått. Som om ikke det var ille nok leser vi at regjeringen nå justerer lovverket, og forbyr vennlig, oppdragende barneklapsing.

”Like lite som du kan klapse en voksen, kan du klapse til et barn”, sier statssekretær Astri Aas-Hansen i Justisdepartementet.

Konsekvensene av denne lovjusteringen kan bli en hel generasjon av udisiplinerte drittunger.

For å forhindre samfunnskollapsen, lanserer Arjuna Indiabike føljetongen Hvordan oppdra barna dine. Her forteller vi hvordan du k
an disiplinere dine døtre og sønner, nevøer, elever, lillesøstre og barnehagebarn, uten å bryte den nye lovparagrafen.

Del 1. THE BLACK BOX
Har barnet stjålet sukkertøy? Plasser individet i denne boksen, og se at tyven angrer alle synder.

”Den svarte boksen” vil tvinge barnet i en svært ubehagelig liggestilling, og kink i nakken er garantert. Men boksens hovedfunksjon ligger i at den innsatte får en svært intens følelse av isolasjon.

En god Black Box er like lydtett som den er mørklagt, og denne "sansekvelingen" vil medføre en følelse av tidløshet og dyp, velfortjent ensomhet. En time vil etter all sannsynlighet være mer enn nok til å få barnet til å bøye seg for gjeldende husregler. Skulle det dreie seg om et mer alvorlig regelbrudd, f.eks. skulking, eller banning ved middagsbordet, anbefaler vi å la barnet tilbringe en natt i boksen.



Tekst: Zadie Sellsfjord - illustrasjon: Martin Mauseth Hvattum

Kilder: aftenposten, dagbladet.no